Doe mee in Fryslân!


De Partij voor de Dieren Fryslân is in september 2005 als werkgroep gestart en sinds 12 februari 2012 officieel een afdeling. Naast de bestuursleden zijn er veel enthousiaste werkgroepleden actief binnen de afdeling. Doelstelling is onder meer het vergroten van de bekendheid van de Partij voor de Dieren, het actief inspelen op lokale ontwikkelingen, het informeren van leden en niet-leden over bepaalde thema’s en het werven van nieuwe leden.

Wil jij weten wat er in Fryslân te doen is?

Neem een kijkje in onze

AGENDA


Wil jij actief zijn voor de Partij voor de Dieren?

Er zijn verschillende mogelijkheden om je in te zetten voor de partij:Aansluiten bij een werkgroep

Werkgroepen van de Partij voor de Dieren bestaan uit actieve leden die in hun eigen gemeente en regio het gedachtegoed van de partij uitdragen. Is er in jouw gemeente nog geen werkgroep? Je bent van harte welkom bij de werkgroepen in jouw buurtgemeenten. Of misschien heb je zin en ambitie om samen met andere leden uit jouw gemeente een werkgroep te starten? De afdeling kan je hier in alles ondersteunen. Wil jij je aanmelden of heb je vragen, stuur dan een e-mailbericht naar friesland@partijvoordedieren.nl

Er zijn momenteel 5 werkgroepen actief:

  • werkgroep Heerenveen
  • werkgroep Leeuwarden
  • werkgroep Noardeast-Fryslân
  • werkgroep Smallingerland en omgeving
  • werkgroep Súdwest-FryslânCAMPAGNE EUROPESE PARLEMENTSVERKIEZINGEN !

Op 6 juni a.s. vinden de Europese Parlementsverkiezingen plaatst. Om dit voor ons tot een succes te maken hebben we mensen nodig die posters willen plakken, flyeren, Partij voor de Dieren kraampjes willen bemensen en meehelpen met acties en events.
Geef je vandaag nog op via friesland@partijvoordedieren.nl !


Meedoen met acties in Fryslân

De Partij voor de Dieren is altijd op zoek naar gedreven mensen die zich willen inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Bijvoorbeeld door mee te helpen bij politieke acties, flyeracties of informatiestands, door het volgen van de lokale politiek, het plakken van verkiezingsposters of door mee te denken over te plannen acties. Er is altijd genoeg te doen!


Wil je weten of jij iets voor ons, de dieren, de natuur en het milieu kunt betekenen? Neem dan contact met ons op via friesland@partijvoordedieren.nl
We verwelkomen je graag in ons midden.Het huidige afdelingsbestuur Fryslân, van links naar rechts:

  • Marleen van Buren (secretaris)
  • Annalies Woudstra (penningmeester)
  • Ronnie Koop (algemeen bestuurslid)
  • Els van Vliet (algemeen bestuurslid)
  • Onno Loonstra (voorzitter)