Noor­de­lijke Statendag


28 maart 2024

Het Rijk en de regio’s werken samen om de kwaliteit van leven, wonen en werken van inwoners en ondernemers te verhogen, juist op plekken die een extra impuls goed kunnen gebruiken. Dit doen zij door Regio Deals te sluiten. Het kabinet heeft 900 miljoen beschikbaar gesteld voor nieuwe Regio Deals. Regio’s financieren mee naar draagkracht en de omvang van de Regio Deal.

Op 27 maart jl. is de jaarlijkse Noordelijke Statendag bij de Provincie Drenthe georganiseerd met als hoofdthema “Elke regio telt!”

De Statenfracties van de Provincies Groningen, Fryslân en Drenthe van de Partij voor de Dieren. Een goede gelegenheid om als Noordelijke PvdD fracties even bij te praten en informatie uit te wisselen over onze standpunten rond gezamenlijke thema’s die voor het Noorden van belang zijn.

Gerelateerd nieuws

Statenvergadering over ganzenafschot

De PvdD Statenfractie heeft in de Statenvergadering van 20 maart 2024 bij de behandeling van het voorstel voor nieuw ganzenbe...

Lees verder

Statenfractie op Terschelling

Wij waren op werkbezoek bij Staatsbosbeheer op Terschelling. Boswachters Boswachters Remi Hougee en Joeri Lamers lieten zien ...

Lees verder