Inza­mel­actie: help ons mee om het gehan­di­capte veulentje Hatha te redden!


31 december 2022


De Statenfracties van Partij voor de Dieren Limburg en Fryslân kregen de melding over een gehandicapt veulentje in zeer slechte conditie in Fryslân. Veulentje Hatha heeft last van dwerggroei, is sterk vermagerd en ze heeft worminfecties. Zonder behandeling is de kans heel groot dat Hatha het niet zal overleven.

Dierenopvang Norma's Universum heeft aangeboden om Hatha op te vangen. Nu zijn alleen nog de middelen nodig om haar broodnodige behandelingen te kunnen betalen.

De Statenfracties van PvdD Limburg en PvdD Fryslân maken zich hard voor dierenwelzijn in de politiek, maar zij komen ook in actie om dieren zoals dit dappere veulentje te redden. Daarom zijn de fracties in Fryslân en Limburg een actie gestart om zorg voor Hatha mogelijk te maken.

Alle donaties gaan rechtstreek naar Norma’s Universum. In het trieste geval dat het veulentje het toch niet redt, komen de donaties ten goede aan de andere dieren die worden opgevangen in Norma’s Universum.

De donatielink is te vinden in deze post, onze bio en via de QR-code. Aan alle dierenvrienden die bereid zijn om de actie te steunen: BEDANKT! Iedere bijdrage, groot of klein, zal bijdragen aan Hatha's kans op herstel. Ook het delen van deze post en de donatielink wordt enorm gewaardeerd.

Donatielink: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=k7wYoZvjDlpNpvCTCR0Ya5mQ2AMAlQIF

Norma's Universum: https://www.normasuniversum.nl/

Draag ook jij dieren een warm hart toe? Stem dan op Partij voor de Dieren tijdens de Provinciale en Waterschapsverkiezingen op 15 maart 2023!